hovedretter

* = litt sterk ** = mellomsterk *** = veldig sterk

Pris på huset / ta med hjem:

RIS & NUDLER

 

7 Stekt ris (bilde)

Stekt ris med skinke, kylling, reker, løk, purreløk, gulrøtter, mais, erter og egg.

138,- / 130,-

39 Skalldyr de luxe med nudler

Stekte nudler med kongereker, kamskjell, løk, gulrøtter, brokkoli og sopp.

195,- / 189,-

42 Stekte nudler med kylling/biff

Stekte nudler medkylling/biff, strimlet løk, brokkoli, sopp og gulrøtter.

148,- / 138,-

48 Wonton nudler

Stekte wonton med nudler, vårløk, brokkoli, gulrøtter og sopp.

148,- / 140,-

50 Sprøstekt kylling med nudler (bilde)

Sprøstekt kylling med stekte nudler, brokkoli, gulrøtter og sopp.

148,- / 140,-

 

 

VEGETAR

 

54 Chop suey

En fin blanding av grønnsaker, bambusskudd, løk, babymais, brokkoli og gulrøtter i soyasaus.

98,- / 90,-

38 Vegetar stekt ris

Stekt ris med løk, purreløk, gulrøtter, mais, erter og egg.

85,- / 72,-

46 Nudler med grønnsaker

Stekte nudler med løk, sopp, brokkoli og gulrøtter.

80,- / 70,-

 

 

KJØTTRETTER

 

8 Svinekjøtt med søt-sur saus

Sprøstekt svinekjøtt i skiver med gulrøtter, løk, agurk og ananas i søt-sur saus.

148,- / 140,-

9 Biff i hvitløks peppersaus

Med løk, gulrøtter og bambusskudd.

148,- / 138,-

11 Chop suey de luxe

En god blanding av svinekjøtt, kylling, biff, bambusskudd, løk, babymais, brokkoli og gulrøtter

i soyasaus. Garnert med en frityrstekt kongereke.

169,- / 158,-

14 Kinesisk pepperbiff * (bilde)

Stekte biffstykker med strimlet løk, babymais, paprika, gulrøtter og bambusskudd

i mørk peppersaus.

179,- / 168,-

15 Szechuan trio *

Hurtigstekt biff, svinekjøtt og kylling med brokkoli, bambusskudd, gulrøtter, babymais og hvitløk

i szechuan ingefær-hvitløk chilisaus.

150,- / 138,-

16 Biff chop suey

Hakket biff med bambusskudd, løk, babymais, brokkoli og gulrøtter i soyasaus.

148,- / 138,-

17 Szechuan oksefillet **

Hurtigstekt okse indrefillét med gulrøtter, bambusskudd og løk i duftende hvitløks chilisaus.

245,- / 222,-

18 Szechuan lammefillét **

Hurtigstekt oppskåret lammefillét i skiver med løk, bambusskudd, gulrøtter, babymais, brokkoli i

duftende hvitløks chilisaus.

205,- / 185,-

19 Biff karri * (bilde)

Hakket biff med bambusskudd, løk, babymais, brokkoli og gulrøtter i karrisaus.

148,- / 134,-

20 Oksefillét a lá Canton

3 skiver indrefillét av okse i tomatisert saus, servert med løk og paprika.

265,- / 240,-

21 Regnbuebiff *

Oksekjøtt med løk, bambusskudd, gulrøtter og hvitløk i chilisaus.

150,- / 135,-

22 Okseindrefillét i østerssaus

Stekt strimlet indrefilét av okse med løk, purreløk, brokkoli og sopp i østerssaus.

245,- / 222,-

28 Biff med brokkoli

Hakket biff med brokkoli, løk og gulrøtter i soyasaus.

148,- / 134,-

51 Wonton med søt-sur saus (bilde)

Sprøstekte wonton fylt med svinekjøtt og kongereker, garnert med salat og servert med

søt-sur saus ved siden av.

162,- / 145,-

53 Kylling og svinekjøtt i pekingsaus

Sprøstekt kylling og svinekjøtt med løk og paprika i pekingsaus.

 

150,- / 134,-

 

76 Svinekjøtt i tomatisert peppersaus

Sprøstekt svinekjøtt med løk, gulrøtter og paprika i tomatisert peppersaus.

148,- / 134,-

 

 

AND OG KYLLINGRETTER

 

23 Kylling med søt-sur saus

Sprøstekt kylling med løk, ananas, gulrøtter og agurk i søt-sur saus.

148,- / 134,-

24 Kylling med cashewnøtter

Stekt kyllingfilét med løk, bambusskudd, gulrøtter og brokkoli i lys soyasaus,

garnert med cashewnøtter.

152,- / 140,-

25 Kylling i karrisaus *

Steke oppskåret kyllingfilét med løk, bambusskudd, gulrøtter, babymais og brokkoli i karrisaus.

148,- / 138,-

26 Kungpo kylling * (bilde)

Oppskåret kyllingfilét med løk, bambusskudd, paprika, gulrøtter, babymais og brokkoli.

Garnert med peanøtter og servert med hvitløks chillisaus.

150,- / 138,-

27 Kylling satay *

Stekt oppskåret kyllingfilét med løk, bambusskudd, gulrøtter, babymais og brokkoli i sataysaus.

148,- / 138,-

29 Frityrstekt and i søt-sur saus (bilde)

Frityrstekt and med brokkoli og annanas i søt-sur saus.

218,- / 202,-

30 Frityrstekt and i mørk chillisaus *

Frityrstekt and med løk, gulrøtter, brokkoli og bambusskudd i mørk chillisaus.

218,- / 202,-

43 Szechuan kylling *

Stekt oppskåret kyllingfilét med løk, bambusskudd, gulrøtter, babymais, brokkoli og hvitløk

i den karakteristiske Szechuan hvitløks -og chilisausen.

148,- / 138,-

44 Sprøstekt kylling med pommes frites

Sprøstekt kylling med pommes frites og salat. Servert med søt-sur saus.

152,- / 140,-

57 Grillet andebryst i szechuan saus *

Andebryst med løk, brokkoli, gulrøtter, bambusskudd og babymais i duftende szechuan hvitløks

chillisaus.

192,- / 180,-

 

 

HAVETS DELIKATESSER

 

31 Sprøstekt akkar med søt-sur saus

Frityrstekte panerte akkar-pinner garnert med salat og servert med søt-sur saus ved siden av.

148,- / 138,-

32 Szechuan kongereker * (bilde)

Hurtigstekte kongereker med løk og paprika i den karakteristiske Szechuan hvitløks og- chilisausen

205,- / 189,-

33 Kongereker med cashewnøtter (bilde)

Hurtigstekte kongereker med løk, gulrøtter og brokkoli i soyasaus. Garnert med cashewnøtter.

205,- / 189,-

41 Skalldyr de luxe

Pannestekte kongereker, kamskjell og akkar med løk og gulrøtter i fløtesaus.

205,- / 189,-

47 Kamskjell og kongereker i rød karrisaus *

Stekte kamskjell og kongereker med gulrøtter, babymais, bambusskudd og brokkoli i rød karrisaus.

205,- / 189,-

52 Kongereker i pekingsaus (bilde)

Sprøstekte kongereker med løk og paprika i pekingsaus.

205,- / 190,-

72 Frityrstekte kongereker i søt-sur saus (bilde)

Frityrstekte kongereker med løk, ananas, agurk og gulrøtter i søt-sur saus.

210,- / 198,-

 

 

BLANDET SJØMAT- OG KJØTTRETTER

 

45 Kungpo kongereker og svinekjøtt *

Kongereker og oppskåret svinekjøtt med gulrøtter, bambusskudd, babymais og brokkoli,

servert i den karakteristiske szechuan hvitløks chilisausen.

170,- / 152,-

85 Szechuan kongereker, kylling og svinefilét *

Stekt sammen med løk, gulrøtter, babmbusskudd, babymais og brokkoli i den karakteristiske

szechuan hvitløks chillisausen.

195,- / 182,-

 

 

 

 

 

 

 

 

en smak av østen på Stord

Åpent: man og tir kl. 14:00-22:00 / ons til søn 12:00-22:00

Bordbestilling/ta med hjem mat: 53 41 68 88

 

Lunsj til kl. 17:00 alle dager (ikke søn- & helligdager)